Ik ben Els Pronk…

…van Grootsklein.

In mijn praktijk ben ik er op uit om kinderen emotioneel sterker te maken, sámen met hun ouders en leerkrachten. Door altijd te starten vanuit de talenten van het kind, kijken we naar wie het kind wérkelijk is.

Gezamenlijk gaan we op zoek naar wat al wél lukt en waar positieve energie zit. Van daaruit bedenken we een aanpak of een oplossing. Zo bouwen we met elkaar aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht, vanuit de unieke talenten van je kind.

Ik werk op verschillende manieren, zoals individuele begeleiding van kinderen en gezinnen, de Blij met mij! trainingen voor kinderen en hun kring, ouderavonden op scholen en begeleiding van leerkrachten.

En eigenlijk komt het steeds bij dezelfde kern uit: Zorgen dat kinderen zich krachtig en zeker voelen, zodat ze zich vrijuit kunnen ontwikkelen op alle gebieden.


Voor vakgenoten en instellingen heb ik een aanbod van workshops, lezingen, studiedagen en opleidingen over talent en veerkracht. Meer hierover vind je op aparte websites, zie helemaal onderaan.