+31 6 121 04 944 els@grootsklein.nl

Dag, ik ben Els Pronk van Grootsklein.

In mijn praktijk ben ik er op uit om kinderen emotioneel sterker te maken, sámen met hun ouders en leerkrachten. Door altijd te starten vanuit de talenten van het kind, kijken we naar wie het kind wérkelijk is.

Gezamenlijk gaan we op zoek naar wat al wél lukt en waar positieve energie zit. Van daaruit bedenken we een aanpak of een oplossing. Zo bouwen we met elkaar aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht, vanuit de unieke talenten van je kind.

Ik werk op verschillende manieren, zoals individuele begeleiding van kinderen en gezinnen, de Blij met mij! trainingen voor kinderen en hun kring, ouderavonden op scholen en opleiding/begeleiding van leerkrachten en medewerkers kinderopvang.

Ik ben grondlegger van de Blij met mij!-training en founder van Het Genietschap van Blij met mij!-trainers in NL en BE.

Omdat ik zelf 20 jaar in het basisonderwijs heb gewerkt, weet ik welke invloed leerkrachten hebben op het welbevinden en de ontwikkeling van ‘hun’ kinderen. Door daar nu als ‘buitencollega’ in te ondersteunen, kunnen we voor elk kind een krachtige springplank creëren.

Samen met Luk Dewulf ben ik initiator van De Kindertalentenfluisteraars-beweging. Daarin streven we na dat elk kind in Nederland en België tenminste 1 talentengesprek moet kunnen hebben.

En steeds komt het bij dezelfde kern uit: Zorgen dat kinderen zich krachtig en zeker voelen, zodat ze zich vrijuit kunnen ontwikkelen op alle gebieden.

 


Voor vakgenoten en instellingen heb ik vanuit de ‘Blij met Mij! Academie’ een aanbod van workshops, lezingen, studiedagen en opleidingen over talent en veerkracht. Meer hierover vind je op aparte websites:

blijmetmijacademie.nu

kindertalentenfluisteraar.com