+31 6 121 04 944 els@grootsklein.nl

Wie zich inschrijft voor een opleiding, begeleiding, lezing of workshop gaat een contract met mij aan. Hier lees je wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht.

1.   Inschrijving

1.1 Je schrijft je in voor een opleiding, begeleiding, lezing of workshop door het inschrijfformulier in te vullen en te betalen via mijn website. Zo gauw ik je betaling ontvang, mail ik je een factuur / bevestiging van ontvangst.
1.2 Na je aanmelding heb je een bedenktijd van 14 werkdagen waarin je kosteloos mag annuleren. Daarna wordt je aanmelding automatisch definitief.
1.3 Als je wilt annuleren nadat je aanmelding definitief geworden is, kost dat geld.

  • Meer dan 2 maanden voor de start van de opleiding, lezing of workshop:  ik stort 90% van de prijs terug.
  • 2 maanden tot 1 maand voor de start van de opleiding, lezing of workshop: ik stort 75% van de prijs terug.
  • 1 maand tot 2 weken voor de start van de opleiding, lezing of workshop: ik stort 50% van de prijs terug.
  • Minder dan 2 weken voor de start van de opleiding, lezing of workshop: je bent 100% van de prijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.

2.   Kwaliteit

2.1 Ik doe mijn uiterste best om mijn opleidingen, begeleiding, lezing en workshop te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.
2.2 Ben je ontevreden over (een onderdeel van) een opleiding, lezing of workshop van ons? Laat het mij snel weten! Alleen dan kan ik er snel en vertrouwelijk iets aan doen. Ik zal er binnen 2 weken op reageren of je zo nodig laten weten dat ik meer tijd nodig heb voor een goede oplossing.
2.3 Ben je ontevreden over de manier waarop ik je klacht heb opgepakt? Dan kun je contact opnemen met een onafhankelijke klachtencommissie via mijn beroepsorganisatie Adiona.

3.   Te weinig deelnemers

3.1 Ik mag een opleiding, lezing of workshop zonder verdere gevolgen afzeggen als er minder dan 8 deelnemers zijn.
3.2 Als ik een opleiding of workshop afzeg, laat ik je dat minstens 2 weken voor de startdatum weten.

 

4.   Trainer of locatie niet beschikbaar

4.1 Als op de dag van de opleiding, lezing of workshop ikzelf of de locatie niet beschikbaar is, doe ik alles om een vervangende trainer of locatie te vinden binnen een straal van 30 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je het volledige bedrag terug.
4.2 Ik ben niet verantwoordelijk voor vervolgschade die ontstaat doordat een trainer of locatie niet beschikbaar zijn op de dag van de opleiding, lezing of workshop.

5.   Studiemateriaal

5.1 Alle studiemateriaal dat ik uitdeel tijdens de opleiding, lezing of workshop wordt automatisch van jou. Dit geldt voor workshopmappen, hand-outs, oefeningen enzovoort.
5.2 Op alle materialen die ik zelf gemaakt heb, rust het auteursrecht van Els Pronk. Je mag het kopiëren voor eigen gebruik zolang je de bron duidelijk vermeldt.

6.   Betaling

6.1 Ik zet de factuur naar keuze op jouw naam of op die van je bedrijf. Als inschrijver/aanmelder ben jij persoonlijk verantwoordelijk voor een tijdige betaling.
6.2 Wanneer je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Neem hierover contact met mij op.

7.   Privacy

Hier vind je mijn privacyverklaring

8.   Contactgegevens

Els Pronk Domineesbergweg 91, 3911WN  Rhenen els@blijmetmijacademie.nu +31 6 121 04 944

(met dank aan Karin de Galan | School voor Training voor inspiratie en toestemming voor bewerking van de leveringsvoorwaarden)